Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-02@03:00:04 GMT

افزایش اراضی ملی گیلان روی نقشه کاداستر

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۲۹۰۷۳

افزایش اراضی ملی گیلان روی نقشه کاداستر

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، سهیل توکلی، قانون حدنگار(کاداستر) را ذیل ماده ۹ قانون افزایش بهره‌وری بخش کشاورزی و منابع طبیعی دانست و اظهار کرد: سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری مکلف شده اراضی ملی و دولتی را کاداستر و وارد سامانه ثبت کند.

وی با بیان اینکه کاداستر موقعیت اراضی ملی، دولتی و مستثنیات قانونی اشخاص را مشخص می‌کند، افزود: این تکلیف در برنامه ششم به مساحت و برای تمام استان‌ها قید شده و اراضی ملی و دولتی در اختیار سازمان جنگل‌ها باید کاداستر و در سامانه ثبت املاک قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون حفاظت و امور اراضی اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان هدف از اجرای کاداستر را تشخیص حدود و موقعیت اراضی ملی و دولتی و مستثنیات اعم از سنددار و بدون سند به منظور جلوگیری از تصرف و تجاوز به منابع طبیعی دانست و تصریح کرد: اجرای نقشه کاداستر منجر به تثبیت مالکیت دولت و اخذ سند تک‌برگی توسط سازمان جنگل‌ها می‌شود.

توکلی با اشاره به توجه ویژه قانون برنامه ششم به اجرای طرح کاداستر، گفت: به دنبال تخصیص اعتبارات قابل توجه از محل صندوق توسعه ملی برای احیای اراضی جنگلی و توسعه آبخیزداری در سطح استان‌ها از سال ۹۶ کاداستر اراضی ملی گیلان با جدیت دنبال می‌شود.

وی با بیان اینکه گیلان یک میلیون و ۱۷ هزار هکتار اراضی ملی اعم از جنگلی و مرتعی و جلگه‌ای و ساحلی دارد، خاطرنشان کرد: تا پایان سال ۹۷ از طریق قرارداد و آگهی مزایده برای ۲۵۰ هزار هکتار از اراضی ملی استان نقشه کاداستر تهیه شده است.

معاون حفاظت و امور اراضی اداره‌کل منابع طبیعی گیلان از تخصیص دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان اعتبار از محل صندوق توسعه ملی برای اجرای طرح کاداستر استان در سال ۹۸ خبر داد و اضافه کرد: در سال جاری برای ۲۵۰ هزار هکتار دیگر نیز نقشه کاداستر تهیه شده است.

وی با اشاره به اهمیت اجرای کاداستر برای سازمان جنگل‌ها و مدیریت منابع طبیعی گیلان، یادآور شد: از محل ارتقای شاخص‌های استانی نیز تفاهم‌نامه همکاری با استانداری امضا شده و در صورت تصویب این اعتبار برای ۲۰۰ هزار هکتار دیگر از اراضی ملی استان از محل تفاهم‌نامه تا پایان سال ۹۹ کاداستر تهیه خواهد شد.

توکلی، کاداستر را جزو طرح‌های نیازمند اعتبار دانست و گفت: بیش از ۹۵ درصد استان در اختیار سازمان جنگل‌هاست و لذا اجرای کاداستر اراضی ملی و دولتی ضرورت دارد.

معاون منابع طبیعی گیلان حفاظت را اصل اساسی در کاداستر دانست و اظهار کرد: کاداستر از زمین‌خواری و تصرفات بی‌رویه جنگل‌ها و مراتع و سواحل جلوگیری می‌کند. در گذشته نقشه‌های سنواتی اراضی ملی آنالوگ بود، اما به کمک کاداستر کلیه اراضی در سامانه ثبت می‌شود و کسی نمی‌تواند برای اراضی ملی سند دریافت کند.

کد خبر 468892 برچسب‌ها استان گیلان محیط زیست سازمان جنگل‌ها و مراتع کشور

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: جنگل استان گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۹۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین عطایی در نشست شورای تحقیقات جهاد کشاورزی اظهار کرد: نتایج پژوهش ها و تحقیقات در حوزه کشاورزی بایستی به سرعت در بخش اجرایی استفاده و به کارگیری شود.

وی افزود: بایستی فاصله بین تحقیقات و اجرا کم شود تا نتایج پژوهشی سریعتر به مزارع کشاورزی انتقال یابد.

وی اظهار داشت: تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد چرا که تحقیقات کشاورزی بدون در نظر گرفتن مسایل مهم استان نمی تواند منجر به توسعه پایدار بخش کشاورزی شود.

عطایی یادآور شد: نتایج طرح های تحقیقاتی بخش کشاورزی برای بهره برداران بیان شود تا کشاورزان استان بتوانند دانش نوین و به روز بهره مند شوند.

گفتنی است؛ در این نشست ریوس برنامه های اصلی و عملیاتی مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان در سال جاری در حوزه های روابط عمومی، پشتیبانی، آموزشی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی و پژوهشی و فناوری بیان شد.

مشارکت بخش خصوصی و مردم در راستای تحقق شعار سال، فعال سازی ظرفیت پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، ارتقای فعالیتها در حوزه کشاورزی دانش بنیا، ارتقای کیفی واحدهای فناور، توسعه دستاوردهای فناورانه در زیست بوم کشاورزی، ارتقای دانش فنی و فناورلنه بهره برداران، استفاده از ظرفیت کشاورزان خبره در انتقال دانش به سایرین، کشاورزی هوشمند، ارتقای دانش فنی در حوزه سازگاری با کم آبی و افزایش ضریب نفوذ دانش در بخش کشاورزی و.. مهمترین اهداف این برنامه های عملیاتی است.

کد خبر 6093437

دیگر خبرها

  • ادارات فرهنگ و ارشاد، نقش ویژه‌ای در ترویج فرهنگ ثبت رسمی دارند
  • آغاز احداث متروی رباط کریم/اجرای طرح بعد از تملک اراضی و هماهنگی با متروی تهران و تأیید نقشه‌ها
  • رفع تصرف و خلع ید ۱۰۲۹۷ مترمربع اراضی ملی در شهرستان ساری
  • رزمایش اطفای حریق در جنگل‌های تمام استان‌ها اجرا می‌شود
  • آزادسازی بیش از ۲۰ هکتار از اراضی ملی حومه قیروکارزین
  • ضرورت بروزرسانی تجهیزات منابع طبیعی
  • رفع تصرف ۲۰ هزار مترمربع از اراضی ملی فرخشهر + تصاویر
  • تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد
  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان